fbpx

Gezondheidsmaatregelen

Home / Gezondheidsmaatregelen

JOUW BEZOEK AAN VAN GOGH: THE IMMERSIVE EXPERIENCE

Info en maatregelen

 Dompel je in alle veiligheid onder.

Om je de best mogelijke omstandigheden te garanderen, heeft de organisatie achter VAN GOGH: The Immersive Experience die de tentoonstelling organiseert, samen met een team van deskundige op het gebied van preventie en veiligheid inzake hygiëne en epidemiologie een tentoonstellingsruimte ontworpen om aan alle aanbevelingen en verwachtingen op het vlak van volksgezondheid te voldoen.

Voor je bezoek

Koop je ticket online op de webpagina van de tentoonstelling.
De kortingstarieven worden aan de ingang gecontroleerd.

Tijdens je bezoek

We scannen je e-ticket bij voorkeur op je smartphone aan de ingang van de expo.

Social distancing: beperking van het aantal bezoekers

 • Het aantal bezoekers zal te allen tijde strikt worden beperkt en gecontroleerd. Dit gebeurt zowel via het onlineticketsysteem als door een handmatige telling van het aantal personen dat de tentoonstelling binnen- en buiten gaat. Er is voor elke tentoonstellingsruimte een maximale aantal bezoekers vastgesteld.
 • De grondmarkeringen over het hele parcours zullen de bezoekers herinneren aan de te respecteren veiligheidsafstand (1m50 tussen elke persoon). Ook het personeel ter plaatse zal erop toezien dat iedereen die afstand bewaart en een mondmasker draagt.
 • Om de richting van de tentoonstelling aan te geven is een bewegwijzerde route uitgestippeld. Wij rekenen op jouw voorzichtigheid en welwillendheid tegenover anderen om deze afstand te respecteren en elke concentratie van mensen te vermijden.
 • Om de circulatie in de tentoonstelling te vergemakkelijken, willen we je vragen om, indien mogelijk, geen grote tassen of rugzakken mee te nemen.

Bijkomende hygiënemaatregelen: mondmaskers, toiletten, meubilair, desinfecterende gel

 • Het dragen van een mondmasker is verplicht. Iedereen dient deze maatregel te respecteren.
 • Hydroalcoholische gel over het gehele parcours. Over de hele tentoonstelling staan hydroalcoholische gel dispensers die je gratis naar believen kan gebruiken. Het is verplicht om bij het binnenkomen de handen te ontsmetten.
 • Er staan duidelijke richtlijnen dat alle decoratieve elementen die bezoekers kunnen aanraken niet mogen aangeraakt worden. Op deze manier wordt het contact met gemeenschappelijke oppervlakken zoveel mogelijk vermeden.
 • Er is geen vestiaire. Je kan echter vrij gebruikmaken van een speciale ruimte om je kinderwagen of reiskoffer op te bergen (we zouden je wel willen vragen om indien mogelijk geen grote voorwerpen mee te brengen).
 • We geven waskrijtjes op verzoek zodat je kan genieten van onze recreatieve workshop. Je kinderen mogen deze waskrijtjes houden!

Virtual reality ervaring

De virtual reality ervaring trekt veel mensen aan en is een groot succes. (Let wel, de VR ervaring is niet inbegrepen in de toegangsprijs en kost 2€/persoon, geen reservatie mogelijk.) De expo heeft er echter voor gezorgd dat ze toegankelijk blijft ondanks deze beperkingen:

 • We beperken het aantal headsets dat tegelijkertijd kan worden gebruikt
 • Het dragen van een mondmasker is net als in de rest van de tentoonstelling verplicht
 • Het materiaal, met inbegrip van de stoelen, zal na elk gebruik volledig worden gedesinfecteerd
 • Elke bezoeker krijgt een wegwerpmasker voor rond de ogen. Hierdoor komt de huid niet in contact met de headset.